Over Lanara

Wij zijn een enthousiast, meerstemmig, gemengd koor uit Heeze. Al bijna 30 jaar zingen we met veel plezier en overgave tijdens de repetities en diverse optredens.

Het eigen 4-koppig combo, bestaande uit piano, drums, slag- en basgitaar, begeleidt alle optredens van het koor. De bijpassende choreografie maakt van de concerten een dynamisch geheel.

Enthousiasme en het plezier in samen zingen en muziek maken staan bij ons centraal. Daarnaast streven wij ernaar om op termijn zonder map te zingen, de choreografie uit te breiden en als popkoor te vernieuwen, zodat we meer jonge leden aan ons kunnen binden.

Ons repertoire laat zich het best omschrijven als “top 2000 muziek” en varieert van Racoon en Sheppard tot Pink en Rag’n’Bone Man.

Wij repeteren elke dinsdagavond van 20.00 – 22.00 uur in Dorpshuis ’t Perron in Heeze.   Hier is ook ruimte voor gezelligheid tijdens “de 3e helft”.

Ons doel:

In een gezellige, plezierige en ontspannen sfeer, kwalitatief hoogst haalbare muziek maken, waarbij we toewerken naar tweejaarlijkse concerten. Daarnaast verzorgen wij diverse andere optredens tijdens korenfestivals, Kerst etc.

Heb je zin gekregen om te zingen bij Popkoor Lanara, aarzel niet en stuur een mail naar: : secretariaat@lanara.nl

We zijn vooral op zoek naar mannen met tenor- of basstem!
Voor informatie en contact stuur een mail naar; secretariaat@lanara.nl
Volg ons ook op facebook en instagram