Lid Worden

Om lid te worden van Lanara hoef je geen extreem zangtalent te zijn.
Ben je toonvast, enthousiast en heb je gevoel voor muziek en een redelijke stem, dan zijn dat al voldoende ingrediƫnten voor het lidmaatschap.
Wat we wel vragen is trouw repetitiebezoek en een serieuze inzet tijdens de repetitie en thuis, wanneer je met bladmuziek en oefenbestanden aan de slag gaat.

Hoe gaat het in zijn werk?
Kom eens vrijblijvend een repetitie bijwonen; meld je hiervoor aan via www.lanara.nl/contact of bel een van de bestuursleden, dan kunnen we rekening houden met je komst.
Als je het leuk vindt en interesse hebt om lid te worden, plannen we een stemtest die wordt afgenomen door de dirigent. Je zingt dan een makkelijk melodietje, zodat de dirigent kan beoordelen welke stemgroep bij je past en of je gevoel en aanleg hebt voor koorzang. Als deze stemtest naar tevredenheid wordt afgelegd en er plaats is binnen jouw stemgroep, dan kun je aspirant lid worden.
Na 8 repetities volgt de 2e stemtest en beslist het bestuur, na raadpleging van de dirigent of het aspirant lidmaatschap wordt omgezet naar een ‘volwaardig lidmaatschap’. Is jouw stemgroep compleet, dan kom je op een wachtlijst.

MANNEN(stemmen) OPGELET!,
We zijn vooral op zoek naar tenoren en bassen!!!!!!!!!!!