Nieuwtjes

Ben jij die enthousiaste dirigent die Popkoor Lanara weer laat zingen?

Popkoor Lanara staat te popelen om na de zomervakantie weer te gaan zingen!          

Word jij onze nieuwe muzikale leider?

Popkoor Lanara

Wij zijn een enthousiast, meerstemmig, gemengd koor uit Heeze. Ruim 25 jaar zingen we met veel plezier en overgave tijdens de repetities en diverse optredens.

Het eigen 4-koppig combo, bestaande uit piano, drums, slag- en basgitaar, begeleidt alle optredens van het koor. De bijpassende choreografie maakt van de concerten een dynamisch geheel.

Enthousiasme en het plezier in samen zingen en muziek maken staan bij ons centraal. Daarnaast streven wij ernaar om op termijn zonder map te zingen, de choreografie uit te breiden en als popkoor te vernieuwen, zodat we meer jonge leden aan ons kunnen binden.

Ons repertoire laat zich het best omschrijven als “top 2000 muziek” en varieert van Amy Winehouse en Adele tot Pink en Queen. Wij repeteren elke dinsdagavond van 20.00 – 22.00 uur in Dorpshuis ’t Perron in Heeze.   Hier is ook ruimte voor gezelligheid tijdens “de 3e helft”.

 Ons doel:

In een gezellige, plezierige en ontspannen sfeer, kwalitatief hoogst haalbare muziek maken, waarbij we toewerken naar tweejaarlijkse concerten. Daarnaast verzorgen wij diverse andere optredens tijdens korenfestivals, Kerst etc.

 

Onze nieuwe dirigent m/v weet:

       een (middel)groot koor (50 leden en een 4-koppig combo) standvastig te leiden en te begeleiden enthousiasmerend, verbindend, motiverend en met de nodige humor met een grote groep zangers te werken

       zich creatief, initiatiefrijk en flexibel op te stellen

♫       de balans te vinden tussen intensief en serieus repeteren en het plezier van samen muziek maken

♫       van een grote groep zangers een sociaal en muzikaal geheel te maken

♫       met respect voor ieder een veilig klimaat te creëren voor vrij stemgebruik

♫       goed te communiceren en af te stemmen met koor, muziekcommissie, muzikaal leider van het combo en bestuur

 

De dirigent m/v beschikt over diploma koordirectie of heeft een gelijkwaardig niveau.      Het koor begeleiden op de piano is een pré.

 

Contact:

Voel je je aangesproken, reageer dan vóór 31 augustus a.s. met je c.v. naar secretariaat@lanara.nl. De sollicitatiegesprekken zijn gepland op 6 en 13 september a.s.

Heb je nog vragen, dan kun je bellen met onze secretaris, Anneke Rings, via 06-14387862    of kijk op onze website, facebook en instagram.