Actueel

30 juni 2024

https://www.ed.nl/valkenswaard/luidkeels-meejoelende-voorbijgangers-valkenswaard-volkoren-bekoort~a8bd80b8/

“En toen was daar popkoor Lanara uit Heeze. Maar liefst zes keer trad het op. Met zang, drum en gitaar bracht het koor een ongelooflijke hoeveelheid energie naar, onder meer, de Statie. Het repertoire was origineel: zij openden met No mercy van Racoon en oogstten daarmee flinke bijval van het publiek. Thinking out loud van Ed Sheeran en Learning to fly van Sheppard volgden en met Human van Rag ‘n’ Bone Man kregen zij hun gehoor écht op hun hand, mede doordat zij het directe contact zochten door hun toeschouwers recht aan te kijken”.

Maart 2024

We genieten na van een fantastisch Korenfestijn in ’t Perron. Samen met Time2Sing uit As (Be), Switch uit Leende, Vocalgroup After Eight uit Veldhoven hebben we een mooie muzikale middag neergezet!

December 2023

In de prachtige kapel van Kempenhaeghe hadden wij dinsdag 19 december de generale repetitie voor onze muzikale bijdrage aan de kerstviering van Kempenhaeghe Kloostervelden (zondag de 24e). Het werd een mini-concert, dat helemaal niet zo ‘mini’ was. Wat een warm kerstgevoel met zoveel belangstellenden! Wij hebben er nog meer zin in gekregen!🎄

Juni 2023

We kijken met plezier terug naar de warme en gezellige optredens tijdens Valkenswaard Volkoren!

Lees hier meer!